Program fidelizare

Program de fidelizare.

Pentru ca toti clientii sunt speciali pentru noi, dorim ca experienta lor in calitate de cumparator sa se imbunatateasca pe zi ce trece. De asemenea dorim sa ii recompensam pe cei care sunt constant alaturi de noi si, de aceea, am lansat Programul de Fidelizare !

Ce este programul de Fidelizare ?

O modalitate de a ii rasplati la randul nostru pe cei care ne-au fost alaturi si ne-au sprijinit. Si vom face acest lucru prin diverse metode cum ar fi preturi preferentiale, participarea la campanii speciale, prezentari de produse, diverse cadouri etc. 
Daca esti client returnoffer de cel putin 1 luna de zile si indeplinesti cateva conditii, atunci poti face si tu parte din una din categoriile de mai jos:
 

Client Bronz

daca valoare totala a comenzilor depaseste 2.000 RON

Client Silver

daca valoare totala a comenzilor depaseste 4.000 RON

Client Gold

daca valoare totala a comenzilor depaseste 6.000 RON

Client Platinum

daca valoare totala a comenzilor depaseste 10.000 RON

Beneficiile pe care vi le aduce categoriile de Client Bronz, Silver, Gold si Platinum:

  • Din momentul in care un client devine Client Bronz automat i se acorda un discount de 3 % pentru produsele  din oferta noastra.
  • Cand valoarea totala a comenzilor permite clientului sa devina Client Silver i se va acorda un discount de 6% pentru produsele din oferta noastra.
  • La depasirea pragului a totalul comenzilor in valoare de 6000 RON, clientul devine Client Gold ceea ce inseamna un discount acordat in valoare de 10% pentru produsele aflate in oferta noastra.
  • Client Platinum va fi clientul cel mai rasplatit si recunoscut prin acordarea unui discount de 15% pentru produsele aflat in oferta nostra.Devenind unul dintre clientii nostrii fideli si rasplatiti si pentru a avea acces la aceste discounturi, trebuie doar sa va logati in site cu contul dvs. de client si automat ve-ti primi reducerile la fiecare comanda lansata. De exemplu, dupa ce va logati in cont veti putea vizualiza direct in pagina produselor pretul special si discountul acordat datorita noii dvs. categorii de client.
 

Conditii generale si detalii

  • pentru a putea participa la acest program, trebuie sa aveti cont de client inregistrat in site-ul nostru, cu o adresa valida de e-mail.
  • fidelizarea contului dvs. de client se va face automat, in decurs de 3-5 zile din momentul atingerii pragurilor precizate. Nu trebuie sa faceti nici o cerere in acest sens. Imediat ce contul a fost fidelizat, veti primi o instiintare in acest sens prin e-mail sau automat la urmatoarea comanda lansata deja vi se va afisa preturile cu discount.
  • beneficiile statutului de Client Bronz, Silver, Gold si Platinum nu sunt transmisibile. Folosirea contului dvs. de catre o terta persoana este interzisa, si duce la pierderea statutului sau chiar stergerea contului inregistrat.Plafoanele de atins precizate mai sus nu includ si costurile de transport
Discounturile si beneficiile oferite dvs. de catre returnoffer  prin acordarea statutului de client fidel nu fac obiectul unei negocieri. Discounturile oferite sunt fixe si variaza intre 3% si 15% pentru produsele aflate in oferta, in functie de statutul de client in care va incadrati. Datorita discounturilor deja oferite, este posibil ca anumite pachete speciale, promotii sau oferte sa nu se cumuleze sau sa nu faca obiectul Programului de Fidelizare.Pentru detalii suplimentare privind Programul de Fidelizare, ne puteti contacta la adresa office@returnoffer.net

Returnoffer isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul si modul de fidelizare al clientilor, pragurile care trebuiesc atinse, cat si perioada de desfasurare a programului, fara o avertizare prealabila. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza dreptul de participare in programul de fidelizare a oricui persoane ce consideram, ca nu este indreptatit, fara necesitatea unor explicatii in acest sens.
 

Prin participarea la aceast Program, participantii confirma ca au luat la cunostiinta si sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiillor prezentului Regulament respectiv a termenilor si conditiilor generale de vanzare/cumparare a magazinului online www.return-offer.ro

Copyright 2013 Malipen SRL

Acceptam:

paymethods