Politica de confidențialitate

 

Termeni generali

Acest site functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului roman.

Toate informatiile continute in acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, precum si orice alte date) sunt proprietatea SC Malipen SRL si sunt aparate de legea romana si de conventiile internationale pentru protectia drepturilor de autor. Nici un material nu poate fi reprodus, partial sau integral fara permisiunea anterioara a SC Malipen SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

SC Malipen SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosita de dumneavoastra pentru comunicare.

SC Malipen SRL nu poate fi facuta responsabila pentru nici o paguba adusa echipamentului dumneavoastra, cauzata de vizitarea sau afisarea site-ului sau de descarcarea oricarei informatii, incluzand text, imagini, sau fisiere de pe acesta.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. SC Malipen SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat si nici pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate.

Informatiile despre produse, caracteristicile tehnice si preturile sunt prezentate sub rezerva erorilor de selectare si editare. De asemenea, nu se poate garanta disponibilitatea permanenta in stoc a tuturor produselor afisate.
 SC Malipen SRL isi rezerva astfel dreptul de a nu onora comanda (cu o notificare prealabila), daca stocul pentru un anumit produs a fost epuizat.

 

Termeni de confidentialitate

SC Malipen SRL apreciaza increderea pe care o manifestati navigind pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facand comenzi on-line, de aceea dorim sa va asiguram ca nu vom furniza, vinde sau ceda nici unei alte parti baza de date referitoare la datele dumneavoastra personale, cu exceptia operatorului de plati online fara de care tranzactia dvs. nu ar putea fi procesata.

Sistemul de plata on-line este dezvoltat de catre Credit Europe Bank si presupune efectuarea platilor prin intermediul cardurilor intr-un mediu securizat. Platile on-line efectuate pe site-ul nostru beneficiaza de protocolul de securitate 3D Secure (Verificat de Visa şi MasterCard Secure Cod). 3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).


ATUNCI CAND VIZITATI SITE-UL NOSTRU TREBUIE SA FITI DE ACORD CU PREVEDERILE CUPRINSE IN ACEST DOCUMENT!!!

Copyright 2013 Malipen SRL

Acceptam:

paymethods