Despre Noi

SC Malipen SRL      sau       ReturnOffer 

Firma noastra s-a infiintat in iunie 2011 cu parteneri si furnizori din Europa. Ne ocupam cu comercializarea si furnizarea de produse, atat in regim en-gros cat si en-detail, din multiple categorii. Produsele noastre cele mai populare: produse ambalate pe palet, returnate de către clienţi în termen de câteva zile, datorită problemelor legate de culoare, dimensiune, estetică, ambalare sau funcţionalitate, din depozitele a mai multor reţele precum şi din lanţurile de magazine. Totodată produsele noastre mai provin şi din confiscări, falimente, surplus de marfuri, chiar produse noi care in cele mai multe cazuri au termen de garanţie. Avem parteneri cum ar fi BANCA UNICREDIT din Austria, care ne trimite stocuri provenite din insolvenţă şi faliment. Avem o colaborare foarte fructuasa cu partenerii nostrii din Germania prin care dispunem de marfuri provenite din  suprastocurile si returnarile marilor magazine online cum ar fi "AMAZON" si "EBAY",  un alt partener dintre furnizorii noștri cel mai important, gigantica rețea engleză "ARGOS", datorita acestuia putem furniza clienților noștri pana la 15 -20 de camioane cu produse returnate de clienți din cauza defectelor legate de ambalare, estetică, reparare, bunuri noi, bunuri pe palet, precum şi alte mărfuri. Oferim produse standard, cum ar fi jucarii, multimedia, echipamente de uz casnic, aparate LCD, produse electrocasnice, mobilă și mobilier de acasă, echipamente de fitness, imbracaminte, biciclete, mixuri de sezon, scule etc.... 

 

  • Electrocasnice (frigidere, maşini de spălat, aragaze,cuptoare cu microunde, călcătoare,fierbătoare, oale de gătit sănătos, maşini de copt pâine, aparate de gătit cu aburi, aspiratoare, aparate de curăţat cu aburi, etc);

   

 

  • Produse multimedia (radiouri, antene, casetofoane, căşti, sisteme 5.1; 3.1, DOC-uri iPhone, ,ceasuri cu radio, cabluri, amplificatoare semnal, etc).

 

  • Jucării pentru copii (cu telecomandă-maşini, macarale, tractoare, elicoptere, avioane, roboti;  păpuşi, scule, bucătării, cărucioare, diferite animale, etc.).

 

Va oferim o gamă largă de produse noi şi second hand de calitate.

Oferim clientilor posibilitatea de a testa produsele înainte de cumpărare şi le oferim garanţie la 6 luni la produsele electrocasnice.

Vizitati-ne pentru a va convinge de calitatea superioara a produselor si a serviciilor noastre!!!

Copyright 2013 Malipen SRL

Acceptam:

paymethods