Termeni si Conditi

TERMENI SI CONDITII GENERALE

Site-ul www.returnoffer.net respectiv produsele afisate spre vanzare, sunt proprietatea S.C. MALIPEN S.R.L. Aceasta pagina de web este un magazin virtual si este destinat exclusiv vanzarii cu amanuntul de produse catre persoanele interesate de achizitionarea lor. Utilizatorii site-ului devin cumparatori in momentul in care finalizeaza o comanda prin urmarea pasilor de comanda online. In acel moment, relatia dintre utiizator si returnoffer.net devine contractuala. Inainte de a deveni cumparator, utilizatorul este avertizat sa citeasca aceste termeni si conditii, iar prin bifarea prin click a casutei " Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditi", utilizatorul devine parte contractanta. Finalizarea unei comenzi pe site-ul www.returnoffer.net reprezinta acordul tau cu termenii si conditiile de mai jos:

Confirmare comanda:

Dupa ce ati plasat comanda veti primi un e-mail de confirmare cu produsele comandate si datele dumneavostra (nume, telefon, adresa etc). In cazul in care nu primiti un astfel de mail de instiintare, va rugam sa ne scrieti pe adresa office@returnoffer.net iar inainte de livrare clientul este contactat telefonic pentru a fi instiintat despre starea produsului comandat si pentru a solicita confirmarea comenzii efectuate, impreuna cu adresa de livrare.

            Disponibilitatea produselor:

Datorita faptului ca avem si magazin fizic pe langa comertul online actualizarea stocului este in continua intarziere de aproximativ 2 ore. De aceea in unele cazuri se intampla ca clientul sa aiba posibilitatea de a efectua comanda insa produsul sa nu mai fie disponibil. In aceste situatii SC MALIPEN SRL nu poate fi tras la raspundere si se substrage de sub obligativitatea de a livra produsul. Va rugam, daca aveti posibilitatea ca inainte de a lansa o comanda, sa ne contactati pentru confirmarea stocului disponibil. Va stam la dispozitie, daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati!

                      Informatii despre pretul produselor:

Pretul produsului afisat nu reprezinta un discount sau o reducere financiara din pretul real al produsului. Procentul, respectiv diferenta de pret vizualizat de catre client reprezinta procentul/suma pe care clientul o economiseste fata de valoarea de piata a produsului, cumparandu-l din magazinul nostru in regim outlet. Preturile de piata prezentate sunt informative si sunt furnizate de catre alte magazine online in special cele care sunt sursele de furnizare a produselor comercializate de catre SC Malipen SRL, si sunt raportate de la data achizitiei in parte pentru fiecare produs. Aceste preturi de piata pot suferii ulterior modificari.

                       Informatii despre provenienta produselor:

Produsele comercializate prin intermediul www.returnoffer.net sunt importate din Marea Britanie, Germania, Franta si alte tari din comunitatea Europeana, provenienta lor fiind din excese de stocuri, din marfuri ce au fost expuse pe rafturile marilor magazine, din stocurile magazinelor online cum ar fi AMAZON, EBAY sau Argos, sau din returnari de la clienti in termen de pana la 30 de zile. Majoritatea produselor sunt noi, unele au doar mici defecte estetice sau sunt lipsite de ambalajul lor original si de manualul de utilizare. Inainte de a scoate la vanzare produsul este testat si daca este cazul este reconditionat de o echipa de tehnicieni specializati. In momentul livrarii produsul este insotit de factura fiscala si in cazul produselor electrocasnice de certificat de garantie. De asemenea, atat pretul cat si specificatiile tehnice afisate pe www.returnoffer.net nu reprezinta nici un fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nicio notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Ne straduim sa afisam poze identice sau chiar reale ale produselor, insa pot exista diferente intre acestea si produsul respectiv.
 

                      Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC MALIPEN SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. SC Malipen SRL este inregistrat ca si operator de date cu caracter personal iar scopul este: prelucrarea comenzilor si informarii ocazionale asupra actualizarii conditiilor noastre comerciale si a promotiilor actuale. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare initial doar prelucrarii comenzilor iar ulterior puteti solicita la primul e-mail promotional primit radierea din baza noastra de date utilizata in scopuri de informare detaliat mai sus. SC MALIPEN SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti folosi optiunea unsubscribe de la e-mailurile noastre sau sa ne scrieti la adresa office@returnoffer.net. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

                      Garantia produselor:

Produsele comercializate de catre SC MALIPEN SRL, beneficieaza de 12 luni garantie asigurat de service-ul nostru. Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului. Termenul de garantie acordat de SC MALIPEN SRL se acorda pe 12 luni, de la data inscrisa pe factura de vanzare. In urma oricarui comenzi clientul este contactat si informat despre starea produsului si primeste o informatie pe scurt despre termeni si conditii.

Conform ART. 6 din legea 449/2003, republicata in 2008, “Nu se considera a fi lipsa de conformitate daca in momentul incheierii contractului de vanzare-cumparare, consumatorul a cunoscut, sau nu putea (in mod rezonabil) sa nu cunoasca aceasta lipsa de conformitate ori daca lipsa de conformitate isi are originea in materialele furnizate de consumator”. Datorita posibilei lipse a documentelor sus mentionate ce ar trebui sa insoteasca produsul, clientul este instiintat de modul de utilizare si de intretinere a produsului si este intrebat daca e de acord cu achizitionarea acestuia in aceste conditii. Clientul va lua la cunostiinta ca certificatul de garantie este valabil numai insotit de factura de achizitie, bon fiscal sau chitanta. Daca produsul nu este insotit de prezentul certificat sau garantia este expirata sau anulata de catre service datorita utilizarii in conditii anormale conform paragrafului 5 din certificatul de garantie, reparatia se va efectua cu acordul clientului contra cost.

Termenul de garantie decurge de la data inscrisa pe factura de vanzare. Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:

- Produsul nu a fost cumparat de la SC MALIPEN  SRL;
- Produsul s-a defectat din cauza folosintei incorecte sau din cauza montarii incorecte

- Produsul s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau neefectuarea intretinerii periodice conform recomandarilor atelierul de specialitate
- Produsul prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari, altele decat le-a avut in momentul vanzarii.

Produsele care fac obiectul unei reclamatii in garantie vor fi insotite de urmatoarele documente:

- Factura de achizitie sau copie dupa acesta, emisa de S.C. MALIPEN S.R.L. / bonul / chitanta / dovada platii bancare cu care a fost cumparata.

-Certificatul de garantie daca produsul a fost cumparat impreuna cu acesta.


Produsul va fi ambalat corespunzator transportului, ca acesta sa nu sufere alte deteriorari.

Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data receptiei produsului reclamat, la sediul vanzatorului, insotit de documentele mentionate mai sus. In cazul in care reclamatia a fost justificata, ne obligam la inlocuirea produsului in termen de 10 zile calculate de la data trimiterii raspunsului de la vanzator, sau daca nu avem un produs identic, cu acordul clientului, acestuia i se va oferi unul asemanator atat din punct de vedere a functionalitatii cat si din punct de vedere estetic. Daca nici acest lucru nu este posibil, clientului i se va returna suma achitata pentru produs. In cazuri speciale cand partile nu ajung la un consens cu privire la reclamatia de garantie, partile vor trimite produsul pentru analiza la un specialist in domeniu. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator cat si pentru cumparator. Cheltuielile ocazionale de efectuare a analizei vor fi suportate de partea in culpa.
 

                      Returnarea produselor:

Cumparatorul are drept de retur conform legii si poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii: - click pentru detalii.


                       Alte conditii

Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in scris sau telefonic, in maximum 3 zile de la livrare.

Nu se admit la retur produsele fara ambalaj si lipsite de accesoriile acestora.
Cumparatorul poate refuza marfa livrata daca sunt semne vizibile de deteriorare sau in caz de nefunctionare, in termen de 24 de ore de la livrare, insa va anunta vanzatorul imediat dupa preluarea marfii si incercarea ei. Nu se accepta returnarea marfii livrate dupa acest termen.
Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.

Nu se accepta la retur marfa vanduta cu promotie, marfa nepusa in ambalajul corespunzator transportului, marfa comercializata de alti agenti economici, marfa returnata fara respectarea prevederilor de mai sus.

Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei va fi impartita astfel: pe perioada garantiei  - plata va fi efectuata de catre S.C. MALIPEN S.R.L., dupa expirarea perioadei de garantie costurile de transport vor fi achitate de catre client.

Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare - cumparare, prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online, beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente.

Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.

Conditii de returnare: Produsul sa fie curat fara urme de resturi sau mancaruri, sa prezinte doar urme de uzura functionala fara urme de lovituri, sa nu lipseasca subansamble din eel si sa fie ambalat in ambalaj corespunzator sau in ambalajul in care s-a livrat. Produsul sa fie trimis in termen de max. 5 zile lucratoare iar dupa verificarea integritatii produsului, acesta va fi stornat iar valoarea lui restituita clientului daca este cazul. Daca una din conditiile de returnare de mai sus nu este indeplinita valoarea de garantie ramane facturata si nu se va storna.

                      Termen de livrare:

1. Timpul de livrare de catre curier este de 24-48 ore in functie de zona, inmanarea coletului se realizeaza la adresa de livrare specificata in comanda. Produsele nu sunt asigurate pe parcursul transportului pana la destinatie. Asigurarea coletului se face in urma unei cereri formulate de carte cumparator si adresata departamentului nostru de vanzari.

Costurile de expediere vor fi achitate de catre client si vor fi calculate in functie de tariful curierului (FAN Courier).

2. Termenul maxim de livrare in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata este de 14 zile lucratoare. Va rugam sa desfaceti coletul in fata curierului deoarece responsabilitatea deteriorarii produsului pe timpul transportului revine firmei de curierat, astfel in cazul in care se constata vreo deteriorare alta decat ceea stabilita anterior la confirmarea comenzii, curierul are obligatia sa intocmeasca process verbal de constatare.   

3. Expedierea cu  Fancourierul se face doar pana la sediul cel mai apropiat adresei dumneavoastra si este inclusa in costul coletului. In cazul in care va aflati in zona de acoperire "zero", livrarea la domiciliu nu are costuri suplimentare, acesta informatie o obtineti cand va suna curierul. Puteti solicita la adresa de mail vanzari@returnoffer.net numarul AWB pentru a putea urmari online parcursul pachetului.

4. Costul transportului(livrarii) va fi calculat direct pe site-ul nostru. 

5. SC MALIPEN SRL detinator si administrator al magazinului online www.returnoffer.net isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!!!

Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati la urmatorul e-mail: vanzari@returnoffer.net

Va multumim ca ati ales magazinul nostru.

Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Addresă:
ReturnOffer: www.returnoffer.net

SC MALIPEN SRL
CUI: RO28573903;

Nr. Reg. Com.: J05/1148/2011
BIHOR, Oradea  
Str. Alexandru Cazaban nr. 49
TEL: +40757122457

TEL/FAX: + 40359410626

Programul nostru de lucru cu publicul este urmatorul:
Luni - Duminica:  10:00 - 22:00


Comenzile trimise dupa terminarea programului de lucru se vor procesa in urmatoarea zi de lucru pentru mai multe detalii, va rugam sa ne scriieti la adresa office@returnoffer.net sau sa ne sunati la telefoanele din contact.

 

 

Copyright 2013 Malipen SRL

Acceptam:

paymethods